Märta-Li - tvätten, 1-0

Allt / Permalink / 0
Nu är det bevisat! Man kan köra en maskin tvätt en dag, köra om den tre dagar senare när den fortfarande inte blivit hängd, och ytterligare ett dygn efter den andra körningen, hänga den och den har INTE möglat! Fantastiskt!


Vad gör ni idag? Här är det stiltje. Ovan var dagens stora insats. Nej, nu ljög jag. Det är gratisveckor på EGO:na inne i stan, så jag ska ge dem den stora äran att ha mig på besök i gymhallen. De har ju slagit ihop nu Step in-Helex-Sensia och EGO, så man har ju så mycket utbud!! Det är knappt att man kommer till skott och tar sig väg, på grund av allt utbud. Lite som när man stod vid Hemglassbilen när man var liten.

Jag gillar att träna och kärleken i själva vistelsen på gymmet, bara att röra sig bland alla vältränade, solbrända och snygga människor gör att man känner sig så sjukt hälsosam själv! Lite: här är vi! Vi som lever för hälsa och fitness, vi som satsar på det goda livet och att äta selleri till fresagssnacks! Här är vi och där utanför är ni som röker, dricker, sitter stilla för mycket, har för högt kolesterolvärde och tvingas äta becel på frukostmackan! Själv dricker jag olivolja istället för kaffe på morgonen! Lite så. Sen att det bara är KÄNSLAN och ljusåes avstånd ifrån sanningen är helt oviktigt där och då... Med vänliga hälsningar tjejen som skulle kunna äta pommes frittes 7 dar i veckan.... HEHE!

Nu ska jag meka med Maires julklapp. Syns vi på löpbandet?
Chauuu!

Köket doftar ljuvligt av mors bak!

Allt / Permalink / 0
Hej hallå jorden! Se vilken underbar liten hjälpreda jag har i köket idag. En Birgit står med disken och en Birgit knådar bröddeg åt mig. Fy bövelen vad mums för mamma detta skall bli! Hoppla hoppla, Birgitarna mina, arbeta! För övrigt har jag lackat ur på Facebook. Det är så sjukt bajsnödigt nu för tiden, för er som bryr er. Det är delningar efter delningar om smarta saker vi inte visste man kunde göra med en tejpbit och en kavel, 400 roliga (och troligtvis) påhittade sms från våra föräldrar, 12 saker du känner igen om du är norrlänning, homosexuell eller katt, tretton roliga bilder på bäbisar, hur man slår in paket på ett coolt sätt, och VARJE GÅNG är det: MÅSTE SES, vi skrattar så tårarna rinner. MÅSTE SES, du kommer inte tro dina ögon. Jag bryter ihop!!! Och vidare har det gått nån slags inflation i virtuellt civilkurage? Knäpp en bild på en gravid kvinna som får stå upp på bussen utan att någon reser sig, riv i riktigt osvenskt mycket (på internet) om hur dåligt det är, dela och få 15 000 likes. Jättecoolt, verkligen. Men vem sa till i verkligheten? Gjorde du det, coola jag-starka människa, eller knäppte du bara en bild och var tuff i skyddet av din surfplatta? Jag orkar inte! Facebook var trevligt förut. Med roliga bilder och intressanta grupper. Jag kommer tillbaka när omtalat.nu och alla låtsas-tuffa gilla-kåta människor har vikt hädan. Tills vidare härjar jag på min blogg. För de som bryr sig. Puss.
Till top