På tapeten oktober 2013

Allt / Permalink / 1
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/390683/?claim=8kg4raw5bdh">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 
• Diskar saftflaskor i oändlighet och blir lika osams med flaskborsten varenda gång. I flaska går jättebra, och ur skvätter den diskmedel i ansiktet, på kläderna och på väggen. Lika irriterande varje gång. 
• Nässpraysförbrukningen har gått överstyr och börjar likna missbruk. Vad som började med ett oskyldigt sprut vid sänggående har nu eskalerat och är uppe i hela tre bara-det-här-sprutet-sen-ska-jag-sluta-sprut per dag. Minst. Är gravt beroende och saltvatten hjälper inte som substitut, slemhinnorna låter sig icke luras! Finns det någon hjälpmedelscentral eller avvänjningsklinik man kan ringa innan jag får sitta på plattan och snorta med de andra pundarna? For. Life.
• Maire har tränat klart på bokstaven B och gått över till kombinationen: LD. Låter: Lidl lidl lidl lidl (med lite saliv som sprutar vid varje övergång från D till L). Jag och karln jublade högt häromdagen när hon av en slump skulle testa att sätta ihop två ljud och det blev KISSA. Direkt efter att jag tittat busigt förmanande på henne och frågat: men har du kissat? Hon har ju alltid varit lite före sin tid, den tösen! ❤️
• mamman i huset har slutat sova. Vaknar som värst 10-12 gånger på en natt, och som minst värst: 4-6 gånger per natt, med svårigheter att somna om. Humöret är i botten oktober 2013. Over and out. 


 

Kockumslampan

Allt / Permalink / 1
Tjejen på Ljusexperten: Och skulle den nu vara för lång när du kommer hem, så är det ju bara att ni kapar kedjan på den! 

Och hemma sitter vi och funderar: vart i kommunikationen brast det? Sa jag antingen att vi bor i slott eller att jag ville ha en ny sorts bordslampa? 

Det vette tusan. 
Till top