Aj aj aj, the benen are at home...

Allt / Permalink / 1
... så kände jag igår på mitt livs andra Indoor Walking-pass. Det första varade bara 20 minuter med ett gäng glada seniorer, åh hej! Igår var däremot varken några glada seniorer eller mina ben på plats och det varade 45 minuter. I och för sig var ju mamma där, så jag antar att det bara var benen som fattades då. Aj aj aj. Jag tänkte att det kan ju vara kul ifall röva slutar dallra innan sommarn och celluliterna drar on vacation, men idag känner jag ingenting i benen, trots att jag höll på att avlida igår! Och nej, det är inte för att jag är vältränad... Mye märklisch.

Ja, idag då? Inget speciellt. Jag har väl tänkt i ungefär en månads tid nu att jag ska plantera sockerärtor, men det blir aldrig av, för jag hatar att få jord under naglarna. Liksom jag hatar sand i sängen och banantrådar. Det är därför jag älskar min nya mixer, som jag fick av min gamla familj på min första och enda 25-årsdag. Åh, den är så söt! Och den mixar så fina fruktdrinkar åt mig. Jag klarar inte konsistensen av frukt i munnen alltså. Jag klarar knappt konsistensen av frukt i andras munnar. *Tjöjs hulkar kräks.* Men ni vet, som en liten smoothie, kan även den omognaste av kvinnor få i sig en fin blandning mogna frukter och bär. Allt för att kropp och själ ska må bra. Och så är det ju så gött!

Jag har tagit en liten paus här för att leta fram USB-sladden till mobilen, så jag hade kunnat ladda upp bilder på mina fina smoothies, men jag hittar den icke! Mye märklisch. Jag har ju aldrig använt den... jaja, jag ritar väl en åt er.


Japp! Lite så tänkte jag... visst ser det för jävla gott ut?
Jag kör en banan, någon form av bär, turkisk yoghurt, sojamjölk och honung. Och så blir den alltså så god som på bilden. Nam nam nam!

Nu ska jag dammsuga och ta tag i dagen innan den tar tag i mig och ett tu tre är över. Har tid på sjukhuset kl 14. Åh så viktigt!

Pussokjam!

Se där, det blev ett litet inlägg :)

Allt / Permalink / 0
Jag vet, jag vet, jag är skittråkig som inte uppdaterar bloggen. Men jag gör ju liksom inget speciellt som är värt att delas med er, så därför blinge av! Jag sitter i solen, spelar Mahjong på datorn och stör mig allmänt på att det är katthår överallt och ingen jävel kan dammsuga upp det efter sig. Jag har katthår fulla blommorna till och med. Hur fan ska jag få bort det va? Va! Dammsugarmunstycket? Dammtrasa? Klädvårdsrulle? Pincett?

Hur leker livet med er då? Här på landet är det finfint! Finers finers... jao. Hunden sover under granen, får tallebarren på magelainen, klippeti-klippeti med saxelainen, ontabarahelevetti. Kattski fånga muselainen, lämna på trappski, helvettis äckelainen undski fotelainen.

Jag fick ett presentkort av min kära morbrorfamilj när jag fyllde 25 år - 500 kr i valfri butik i stenstaden - och nu när jag var med min syster igår på Gina Tricot så fastnade hon för en leopard-onepiece, som hon ska köpa på fredag när hon får lön, själv hade jag tänkt köpa en jacka, eller så, men nu tänker jag att jackor kan man ju lägga pengar på när det behövs (typ till hösten). Vad jag däremot aldrig kommer att lägga pengar ur min plånbok på är en leopardmönstrad onepiece. Så nu funderar jag om jag också ska köpa en, så att vi kan vara björniga tillsammans, med varsin chipspåse framför Greys Anatomy, insmorda i body butter från Bodyshop. Lite den tänkte jag.

Så jag tror det får bli en sån. Jag testade för övrigt ett par jeansshorts igår på Gina, tyvärr måste man ju se ut som Barbie, då hon ligger på rehab för hetsätning, om man inte vill att de ska skära in i röva. Varför skär alltid jeansshorts in i röva? Mellan skinkorna. Jeans skär ju inte in i röva, så varför måste jeansshorts görart? Jag tänker ju inte direkt se ut såhär igen för att komma i ett par jeansshorts:*skriet* Tack GUD att man växte ifrån det där...
Då blir det fan hellre onepiecen sommarn ut!Söt!

Nämen, hörni... nu är det dags att borsta tänderna. Se till så att dagen startar. Det var sol här ett tag, nu är det moln. Kanske kommer det, kanske inte.

Hörs imöra, eller något!
Puss
Till top