Har sått ett frö i whiskasverksamheten

Katter / Permalink / 5
Till: Whiskas
Från: Märta-Li Melander, martali@live.se


Hejsan.

Det är så att då jag dagligen får kasta bort 4 skålar med "rent" kött från er, vill jag lägga fram ett litet förslag. Vad sägs om att lansera burkar med 100% sås, istället för burkar med kött, som ingen av katterna äter, i sås? Jag tror nämligen att vi alla skulle tjäna på det, jag, mina katter och ni.

P.S Jag har provat att mosa samman allt, vilket fått till följd att jag får kasta fyra skålar med kött OCH sås, till skillnad från fyra skålar med avslickat kött, som i vanliga fall. D.S

Med vänliga hälsningar
Märta-Li

Rester av sammanmosad frukost:


Missnöjd katt 1:


Missnöjd katt 2:


Missnöjd katt 3:


Och missnöjd katt 4:


Jag kan avslöja att det i skrivande stund råder en mycket tryckt stämning i lägenhet nr 373, på Bågevägen 63, där jag framstår som högst orättvis och grym, som sitter med mitt kaffe från Zoega och njuter av DN Söndag, medan pälsansiktena ligger och blänger på mig , med kurrande magar. Högst otrevligt, en sådan fin Sundsvallssöndag, med minusgrader, grå himmel och snöfall. Högst otrevligt.

Systrar som sjunger

/ Permalink / 2
Det här är mina systrar. De är jätteduktiga på att sjunga.

Om nån vill boka spelningar, personliga framföranden eller annat som stand up-komik, dans, m.m kan ni höra av er till mig, då jag är deras manager och styr upp alla bokningar.

Martali@live.se

P.S De kan även massera. D.S
Till top