Förutom frossan och illamåendet

Det mest spännande med att vakna morgonen en dagen efter måste ju vara när man går igenom sin mobiltelefon i jakt på ledtrådar efter vad man gjorde kvällen innan.

Eller hur!?
Man vaknar i ett töcken av lätt alkoholrelaterad demens, undrar om man hade trevligt igår, rör ett ben, konstaterar att man har träningsverk i hela kroppen, undrar varför i helvete man har det, sätter sig upp, lägger sig ner, sätter sig upp, OOOOOOOH, klunkar vatten och sträcker sig efter mobiltelefonen.

Inkorgen kan nämligen ha mycket underhållande läsning att bjuda på. Allt är mycket annorlunda dagen efter, till exempel som att saker som verkade vara mycket relevanta samtalsämnen kvällen innan oftast är helt absurda. Så man ligger i sängen och garvar åt människor som sms:at en på fyllan, går igenom inkorgen och tänker fy fan vad kul, så jävla störda människor är. Och det är verkligen mycket roligt, mycket roande ända tills man slås av tanken att man kanske ska gå igenom skickat-mappen också, bara för säkerhetens skull...I skickat-mappen är det nämligen man gör de riktiga fynden, förstår ni. Där har vi underhållning på mycket hög nivå. I läsande stund är det naturligtvis föga roligt, snarare mer skrämmande, och för varje sms tänker man åtminstone 10 gånger: hur fan tänkte jag där...

Helt ärligt.

Skickat-mappen är faktiskt det värsta dagen efter. Värre än flashbacks. Nu var jag inte i närheten av berusad igår dock och därför var kvällen ganska lyckad och min skickat-mapp var i alla fall inget ångestobjekt att ta sig igenom på morgonkvisten. Inkorgen däremot. HAHAHA! Mycket underhållande!*

Har ni märkt hur man blir som moderligt övervakande när man är den enda nyktra bland 500 redlöst packade ungdomar.
Man blir den som yr omkring och gömmer ölen för de som är allra redlösast berusade, samlar ihop småmynten i en liten hög åt bartendern på disken, ser till att pojkarna håller händerna på sina egna bröst när de dansar. Öpp öpp öpp, bort med tassarna där grabben! Hallå där, glöm inte ditt kort! Du kanske inte borde dricka något mer nu, eller vad tror du? En vatten tack till killen här borta! Tvättade du händerna nu efter att du kissat? Här, ta lite alcogel! Någon fler? Vi kanske ska ringa efter skjuts till dig nu, eller vad säger du?

Helt vansinnigt. Som om man skulle brytt sig om man själv var lite smålullig alt. askalas. Men bara för att man är nyktrast på plats blir det som upp till ens ansvar att se till att inga sexualbrott begås, alla tvättar händerna efter de kissat, varvar ölen med varannan vatten, hittar igen kortet till garderoben och inte tar en svarttaxi hem. Helt vansinnigt.

Jag har typ hört om en del människor som får huvudvärk när de är bakis. Ett litet tryck mot pannloben och musklerna kanske inte är redo för ett gotland-runt som dagen innan. Men ändå. Huvudvärk! WHAT! Höjden av alla kärringvarianter av bakfylla. Så länge ni inte får vinterkräkssjukesymptom som jag så ta en Ipren och skatta er lyckliga, tänk på mig, ni kunde ha varit influensasjuka. Det enda som hjälper är coca cola och salt. Och spyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Äckel. Svälja surt saliv hela dagen och känna fyllekäket sitta fasttorkat på insidan matstrupen.

ILLA!

Det och skickat-mappen är typ tungt vägande argument för att jag ska bli nykterist. Alt. vardagsalkoholist. Ni vet, lite varje dag istället för redlöst på helgerna.

Vad föredrar ni att jag satsar på?


Älgen bli blå nä ölan ä kall.


*Tomas P
11-juli-2009 21:41
"Jag är full och billig."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
1 Tomas P:

skriven

Jamen jag försökte juh bara sälja öl till dig ;)



En annan rolig sak att kolla i mobilen dagen efter är foto-mappen... den kan faktiskt slå både inkorgen och utkorgen ibland :D

2 Anonym:

skriven

Hahaha, ja det stämmer!!!

3 Nattis:

skriven

OStbå¨gar och cola är perfekt i dem lägena. Det är både salt och fett och gott. Man blir iaf av med spysmaken i munnen.

en som har samma symptom

Kommentera här: