Barnrumsgolvet

När vi 2 blir 3 / Permalink / 2
Birgitta med silikonringarna har hört av sig! Hon vill meddela att hon mottagit min inbetalning på 52 kr/ á 10 ringar och postar dem idag, den 16:e april. Så i väntan på att få slutföra mina utsökta napphållare fortsätter jag med min flock fåglar och gör ännu fler napphållare.
 
 
Under tiden har Lars-Eric och Ida börjat med barnrummet. Rummet till barnet, så att säga. Det är ju såna som är så kanon, känner jag såhär rent spontant, när man ska ha barn. Så det klaffar ju perfekt, rent tidsmässigt sett nu. De har slipat väggarna, målat taket, satt väv och målat ett första lager vitfärg. Jag hade nästan nått den punkten där jag varit sambo så pass länge med Götes murgrönor sedan -74, så att jag började intala mig att jag var fäst vid dem, att de var fina och att de skulle få vara kvar, men i sista sekund bestämde jag mig således för att de var för mörkgröna och inte alls passar med min Lindblomma 805. So white it is.
 
 
Så jävla grymt!
Tidigare har vi varit på XL Fresks Bygg, eller i vilken ordning man nu säger det, och valt ut golv. Eftersom Lars-Eric är så infernaliskt imponerad av plastmattan jag valde till köket och hallen så ville han slå på stort och köra plastmatta även i barnrummet. Så Lars-Eric har ringt sin bästist Rogärt, som är golvläggare, och sagt att vi har fattat ett gemensamt beslut om Tarketts Comfort Oak White. Ni vet den, eller hur? Den som ser ut såhär:
 
Kommer passa svingrymt till köks- och hallgolvet! Och jag hoppas verkligen att man får en vit my little ponny och ett nattygsbord i mossa med på köpet, för det har jag alltid önskat mig! Fy farao så stilrent!
 
Igår nådde svullnaden i mina fötter helt nya nivåer. Det var inte utan att jag grät en skvätt när jag tog av mig strumporna och fick syn på dem. När kvällen var kommen kunde jag inte längre gå. Och det var då jag kom på att det var ju faktiskt några dagar sedan jag drack vatten. För såhär på vårkanten är det ju så lätt hänt vetni att man ersätter allt vatten man dricker med öl. Alkoholfri då, naturligtvis. Men jag har ju som tänkt att det är väl vätskedrivande likväl som vatten, så vad spelar det för roll om nu öl ändå är godare? Men mina fötter håller inte med. Så jag drack några glas igårkväll innan sänggång, kanontillfälle sådär på kvällskvisten måste jag tillstå, för som jag älskar att kliva upp och kissa på natten! Men det fungerade åtminstone. Fötterna var lite mindre imorse när jag vaknade och nu frammot lunch är de precis lika svullna som igår igen. Jag sträcker mig efter en klunk nu, bara så ni vet. 
 
Min man har skojat till det med två baguetter från Bäckströms Pain Riche! De ringde på dörren för en kvart sedan. Tyvärr klaffade det inte riktigt med hans starwars-tv-spel, så jag bloggar i väntan på förlustvrålet utifrån vardagsrummet, ni vet det då man vet att en omgång definitivt är över. Det kan komma nu och det kan komma om en timme. Det är det som är så spännande med det här starwarsspelet!
 
Har ni inte provat baguetterna från Bäckströms Pain Riche på Storgatan så har ni inte levt. Det säger jag då er. För varje gång ni kastat bort pengarna på Subway istället för på Bäckströms Pain Riche på Storgatan så har ni dött inombords lite i taget. Jag lovar att jag ska fota den, när det nu må bli dags att äta den. Nu spontanändrade han mitt bröd här från ett Pain Riche-bröd till ett GI-bröd, så jag känner att det är extra pirrigt den där första tuggan just idag! Lars-Eric varierar alltid sitt pålägg, själv kör jag samma gamla hederliga Lax & avokado som vanligt. Fast jag modifierar den såklart och byter ut dillröran mot skagenröra och isbergssallad mot ruccola. Jag tror snart den är så modifierad så den får en helt ny och helt egen beställbar smörgåspunkt på menyn!
 
Det är nu dags att äta. Uteblivet förlustvrål dock. Jag antar att man vänjer sig vid allt bara det har nått en viss punkt!
Tata!
 
 
 
(Mannen på bilden har inget med inlägget att göra.)
#1 - - Mamsen:

Oooooh, va fint ni gör i ert nya hem!! Lilla Maire (ska det stavas så?) kommer att få det kanoners! :D

Och wow vilka baguetter, hörni! De ser ut att vara jättegoda! Men VAR ligger det där Bäckströms? Har aldrig ens hört talas om det. :o

Angående fötterna: Slå en pling till din barnmorska! Kan finnas åtgärder mot eländet. :D

Svar: På Storgatan, mitt emot Helex tror jag typ! :)

Fötterna har lagt sig :D Jag är jättelycklig för det!! Nu ser de ut som normala fötter igen och gör inte ont. Jag började dricka massa vatten!
Märtis pärtis

#2 - - Fika Jesper:

Bagetterian funkar också :) Bredvid Checkers körskolan i stan...kan inte med gatorna i stan :)

Till top