Tar möjligtvis Robert Pattinsons i munnen

Kåserihörnan / Permalink / 4
Är detta möjligtvis det mest tabubelagda ämnet i modern sex- och samlevnadstid eller inte? Killar har den här icke verklighetsbaserade fantasin om kvinnor som inte kan överleva utan att få svälja deras utlösnig vid oralsex och kan inte hantera kvinnor som säger nej. Varför är det okej att säga nej till sex i stort, men skamligt att säga nej till att svälja sperma? Och sluta genast skratta bort detta nu, ifall ni gör det, jag menar allvar! Varför är det självklart att man säger ja till det, i och med att man säger ja till sex? Tror män att det beror på graden av hur mycket tycke som fattats för dem ifall en kvinna vill svälja eller inte, att kvinnor som säger nej inte tycker om dem tillräckligt mycket? Det är fel. Och kan det möjligtvis bero på all denna oftanligt orealistiska porr som konsumeras? Är det så konstigt att en inudstri som förnedrar kvinnor framställer dem som spermaälskande galningar, är inte det snarare vad som förväntas av kvinnor i porrfilmer? Du ska svälja och du ska älska det. Och du ska få män världen över att tro att andra kvinnor också älskar det.

Vi kommer alltid till en punkt i mina sexrelationer där män ställer frågan ifall jag sväljer vid oralsex och jag säger nej, gör du? Jag menar, förväntas kvinnor göra det, så kan väl män också? Det är ju inget speciellt i kvinnliga gener som gör oss mer lämpliga till att svälja, det är könsneutralt, eller hur? Så män, svälj på! Naturligtvis gör de det inte. De gånger jag jagat killar med papperstussar med deras sperma på och sagt gör det nu, du får det ju att verka så lätt när du säger att jag ska göra det, så har det liksom framgått, och till råga på det så vill de lägga över ansvaret för själva sväljandet på mig och mena att - män sväljer inte för att det är äckligt, men ni kvinnor tycker ju att det är gott? Du får väl ställa upp lite, har man som icke sväljande kvinna fått höra mer än tusen gånger och varför är det förskräckligt förnedrande och brist på respekt att säga det och syfta på sex, men inte lika förfärligt att säga det och syfta på att svälja?

"Du tar satsen i munnen, va?" fick jag i ett SMS för några veckor sedan. "Naturligtvis inte under några som helst omständigheter" svarade jag och han kontrade med "Då kommer du få lära dig det. :)" Jag höll kanske på att dö, för att jag aldrig blivit ifrågasatt så fräckt och i så fruktansvärt mycket avsaknad av respekt, så jag skickade det till min syster och hon svarade: "Självklart, han tar mens i munnen va?" Men när man säger det till en man, för att ge ett perspektiv på vad det innebär för mig att ta hans sats i munnen, så är man helt plötsligt en tråkig jävla feministfitta. Det är inte alls samma sak, tycker de. Mens är ju blod och sperma är ju sperma.

Jag tycker att det är respektlöst att ifrågasätta en kvinna som säger nej till att svälja en mans utlösning. Jag tycker män borde ta för givet att kvinnor inte gör det, de ska inte ens behöva fråga, låt kvinnan säga till istället ifall hon gärna gör det. Jag kan inte ta för givet att varje ny kille jag ligger med tycker det är okej att ha sex då jag har mens, utan jag får ju kolla läget. Du det är den tiden på månaden, jag har inga problem med det, har du? Alla har väl någon ovanlig grej som just de tycker mer eller mindre om att göra, därför får man ju respektera varandra och kolla läget innan man lägger sig med varandra. Jag kör ju inte upp min mensmutta i hans ansikte till exempel, för det tycker jag skulle vara respektlöst. Jag skulle inte slicka mig själv med mens, så därför förutsätter jag att ingen man gör det heller. Så därför - kan du inte tänka dig att svälja din sats, be inte mig.
Möjligtvis.
Men sex och livslång kärlek- ja tack!
#1 - - airaM:

Jag har faktiskt aldrig stött på en kille som förväntat sej eller ens frågat om ovan nämnda ämne. Och jag har legat runt rätt ordentligt i mina dar... Det är väl nåt med norrbaggarna, kanske? Eller så har jag träffat sjukt bra karlar.

#2 - - Ida Selin:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH VAD BÄST DU ÄR! Jag älskar dig <3

#3 - - maria:

Jag håller 100% med.

Jag förstår inte vad som är så upphetsande med att se tjejen svälja sperman?

Är det för att dom själva tycker det är så äckligt så att dom går igång på det hela när tjejen gör det?el??Sen en annan sak,många killar verkar tro att alla tjejer knaprar p-piller! What?? Jo vi tjejer äter det som godis, jävla puckon!

Och inte bara det, alla tjejer ska tydligen få orgasmer, läs riktig fakta killar, istället för att glo på porrfilmer som inte är verklighet!

Har försökt att träffa lite äldre män i tron att dom är mognare men vilken blåsning jag fick.

Män är i alla åldrar barnsliga (ska dock inte självklart dra alla över en kant)och verkar tro saker som inte är verkighetsbaserat, trodde män som varit i längre föhållanden hade mer koll på kvinnan men ICKE!#4 - - What? :

Men hahaha! Kanske dags att höja dig och inte träffa dom där trashiga killarna 😅 Har aldrig varit med om att bli ifrågasatt på det viset av en kille eller att någon skulle förvänta sig att jag skulle göra något jag inte trivs med. Jag har heller inga vänner som har haft ditt problem. Du får nog byta sort på dina killar och se till att du blir mer respekterad 😂

Svar: Haha! Om det är till någon tröst så har det inte hänt igen sedan jag skrev inlägget. Om det sedan beror på att jag har nått fram till den manliga befolkningen i Sverige med mitt budskap, eller ifall det helt enkelt blir bättre med åren, kan jag inte svara på ;)
Märta-Li

Till top